Esküvői fotózás
960x400-eskuvo3

 


 

A házasságkötés fontos állomása az új pár életének.Ezért nagyon fontosnak tartom, hogy a leendő házaspárral az ünnepi pillanatok előtt mindent részletesen megbeszéljünk, mert ez elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy gyönyörű esküvői képek készülhessenek.
Ennek a napnak csak róluk, rólatok szabad szólnia.
Ha mindent egyeztettünk, nekem már csak az a dolgom, hogy a munkám során észrevétlen maradjak, ám a pillanat varázsát, az örömöket, az örökre szóló élményeket minőségi felvételek örökítsék meg.
Hiszen egy jól megkomponált esküvői fotó az idő múlásával is visszaadja az adott pillanat szépségét. A felvétel megmutatja az összetartozást, kifejezi az egymás iránt érzett szerelmet.
Hetekkel, évekkel, évtizedekkel később újra felidézi az akkori érzelmeket, az emlékek és élmények sokaságát.
 
Az esküvőhöz kapcsolódóan készítek jegyes fotózást, divatosabb nevén e-session-t is.
Erről bővebb tájékoztatást itt találtok.

 


 

Esküvői előkészületek

 

alap elokeszuletek2

 

Esküvői kreatív fotók

 

alap kreativ2015

 

Esküvői szertartás

 

alap szertartas

 

Esküvői mulatság

 

alap mulatsag

 

Esküvői fotózáshoz tartozó egyéb szolgáltatásaim

Fine Art esküvői album

fineartbelsofulre

Fine Art album, más néven fotókönyv.

 


 

Manapság idehaza is egyre nagyobb szerepet kapnak ezek az albumok, melyek a későbbiekben exkluzív módon mutatják be a nagy nap élményeit.Elegáns, letisztult formájában az album utólag nem csak a polc dísze, hanem az emlékek legméltóbb lenyomata lesz.Bármilyen fontos esemény, élmény megörökíthető ilyen luxuskivitelben.A Fine Art albumot egyedi grafikai tervezésben és különböző méretben is elkészítem, az oldalak többféle felületűek lehetnek. Az ár tartalmazza a tervezési, valamint a gyártási díjat.
Több darab rendelése esetén kedvezményt tudok biztosítani.
Az albumokról itt nézhettek képeket.

Vászonkép

fineartbelsofulre

Vászonkép

 


 

A vászonkép egy gyönyörűen kidolgozott fénykép, melyet vászonra nyomtatok az ennek megfelelő eljárással. A vászon egy fakeretre van ráfeszítve, melynek az oldalait is eltakarja a nyomtatni kívánt felvétel. A vászonképre bármelyik fotót vagy az általatok kért montázst is rá tudom szerkeszteni.
Különböző méretekben készíthető. A későbbiekben igazán gyönyörű és egyedi dísze tud lenni a lakás bármelyik részének.